Dugoročna investicija u kvalitet

SERBIAN STONE PRIRODNI KAMEN

Travertin se vekovima koristi za izgradnju izvanrednih arhitektonskih čuda koja još uvek stoje do danas, a njegova dokazana trajnost i trajna lepota i dalje podstiču graditelje i vlasnike kuća da odaberu travertinske pločice ili opločnike u modernim građevinskim projektima. Ovaj prirodni kamen je toliko svestran da se može koristiti na više mesta kako iznutra tako i spolja. Evo 10 najboljih načina korišćenja travertina koje stanovnici i graditelji koriste u današnjim projektima.

Грешка: Образац за контакт није пронађена.

Podovi i zidovi od travertina

Travertinske pločice su odličan izbor kada su u pitanju podovi i zidovi. Kuhinje, hodnici, predsoblja i kupatila mogu imati koristi od travertinsih podova, koji mogu odgovarati raznim stilovima dekora i odupreti se češćem prometnim mestima i kuhinjskim neredima kada su pravilno zaštićeni. Zidovi od travertinaskih pločica popularan su izbor za impresivne hotelske predvorja ili kongresne centre.

Pogledajte naš travertin

Radne površine i pločice iznad kuhinjskih ploča

Bez obzira da li je u kuhinji ili u kupatilu, travertin čini divan materijal za radnu površinu. Lako se čisti i može ulepšati izgled kupatila ili kuhinje bez potrebe za velikim renoviranjima, poput menjanja ormara ili nameštaja. Takođe, njegove brojne nijanse omogučavaju beskrajne kombinacije.

Travertin u ponudi

Tuš kabine

Zapečaćene travertinske pločice savršene su za upotrebu pod tušem, jer pružaju prirodnu, elegantnu estetiku bez vidljivih mrlja od vode ili ostataka sapuna, što znači da će izgledati sjajno čak i ako ne možete svakodnevno čistiti kupatilo.

Ponuda travertina

Kamini

Za impresivan kamin koji će postati centralna tačka dnevne sobe, travertinske pločice se mogu koristiti za okruživanje kamina i stvaranje sofisticiranog izgleda. Privući će pažnju mnogo više nego opeka ili druge vrste kamena.

Prirodni ukrasni kamen

Kamen oko bazena

Ako imate bazen u dvorištu, travertinski ploče mogu biti fantastičan izbor za palubu. Ne samo da je površina otporna na klizanje, što je korisno gde se stalno prska voda, već i pločice ostaju hladne čak i u vrućim danima, što znači da bose noge neće biti opečene.

Izaberite iz ponude

Prilazni put

Nema ništa uzbudljivo u betonskim prilazima, ali travertinski kamen može dodati impresivan faktor vašem posedu. Pruža vašem domu sjajnu privlačnost i dovoljno je izdržljiv da se suprotstavi velikom trošenju, kao i ciklusima zagrevanja / odmrzavanja.

Više o tome

Vatrene jame

Ako volite da se zabavljate u svom dvorištu, nema ništa lepše od kamina za okupljanje tokom hladnog leta ili jesenje noći. Travertinski kamen može oblikovati jamu i stvoriti prostore za sedenje za porodicu i prijatelje.

Više o tome

Dvorišta i verande

Bilo da imate popločano dvorište u zadnjem delu kuće ili dvorište u hotelu, travertinski opločnici impresivan su izbor koji će zaslepiti vaše goste. Daju bogat izgled i mogu da se podudaraju sa raznim eksterijerima, a po rasporedu možete odabrati mnogo različitih stilova.

Više o tome

Prolazi i staze

Šetalište koje vodi do vaših ulaznih vrata ili vijugava staza koja prolazi kroz vašu baštu može se učiniti mnogo atraktivnijom upotrebom ovih pločnika od prirodnog ukrasnog kamena. Najbolji deo je što ih je lako instalirati na vlažnom ili suvom mestu.

Više o tome

Stepeništa

Iznutra ili spolja, pločice i pločnici od travertina mogu stvoriti zapanjujuća stepeništa. Bez obzira da li vam je potreban lep pločnik za ulazna vrata ili stepenik ili dva koja vode do povišene sobe u vašem domu, travertin je elegantan izbor.

Više o tome

Ostali kameni elementi koje možda želite

Da li vam  kuhinjski zid od prirodnog kamena izgleda kao nešto što bi moglo imati savršenog smisla za vaš prostor? Obratite nam se danas da bismo razgovarali o vašem projektu.