• Cena prirodnog kamena se odnosi na naručivanje jedne table veličine 250x 170cm. Prirodni kamen Mermer Black Abad se prodaje isključivo u tablama. Prirodni kamen Mermer Black Abad je prirodni kamen koji se uglavnom koristi za enterijer, zbog svojih prirodnih karakteristika. Kada je poliran on dobija neverovatan sjaj, što i jeste prepoznatljivo za mermer. Prirodni kamen ove vrste mermera je idealan za podove i zidove. Vrlo je lak za održavanje, što vam svakodnevni boravak u prostorijama sa mermerom, čini mnogo lakšim i praktičnijim. Celokupna ponuda Serbian Stone-a obuhvata prirodni kamen, ali i dekorativni kamen.

  35,00 m2

 • Cena se odnosi na naručivanje jedne table veličine 250 x 170cm. Kamen se prodaje isključivo u tablama. 35,00 m2  
 • Cena se odnosi na naručivanje jedne table veličine 250x 170cm. Kamen se prodaje isključivo u tablama.

  35,00 m2

 • ukrasni kamen mermer
  Prorodni kamen mermer orah se prodaje u tablama

  39,00 m2

   
 • travertin cetkani travertin cetkani
  Izražena cena prirodnog kamena je veleprodajna i važi za porudžbine preko 400m2. Prirodni kamen Travertin braon četkani je idealan za sve arhitekstonske elemente koji zahtevaju kamen kao materijal. Ako želite pod koji se ne menja i koji je lak za održavanje, onda je travertin krem četkani idealan izbor. Isto tako je odličan za oblaganje unutrašnjih zidova, jer se uklapa u svaki dizajn svojom prirodnom bojom i nijansiranošću. Osim toga, ukrasni kamen ima tu specifičnost u boji da nikada ne možete naći dva ista komada kamena, onda vam to garantuje potpuno unikatnost dizajna. Prirodni ukrasni kamen Travertin krem četkani je vrlo popularan i za fasade, tako da ga možete izabrati i za to. Potrebno je samo da naručite željenu količinu po ceni koja je trenutno najpovoljnija na tržištu za ovu vrstu prirodnog kamena.

  21,00 m2

 • Izražena cena prirodnog kamena je veleprodajna i važi za porudžbine preko 400m2. Prirodni kamen Travertin krem bruseni je najtraženiji ukrasni kamen iz naše ponude. Ima divnu nijansu koja se uklapa u svaki dizajn. Strukturu je otporna i postojana, tako da ga slobodno možete koristiti i u enterijeru i u eksterijeru. Dakle, možete oblagati unutrašnje zidove vašeg doma, podove, ali i fasade ili stubove. Po konzistentnosti je jači od mermera i ima toplije nijanse koje daju prirodan izgled svakom ambijentu. Serbian Stone vam nudi travertin krem nakon obrade brušenja, tako da dobijate prirodni kamen koji je lak za održavanje i koji garantuje postojanost arhitektonskih elemenata, jer je vrlo kompaktan. Naručite potrebnu količinu za lepotu vašeg doma!

  21,00 m2

 • Out of stock
  ukrasni kamen travertin ukrasni kamen travertin
  Izražena cena prirodnog kamena je veleprodajna i važi za porudžbine preko 400m2. Prirodni kamen Travertin krem polirani je idealan za sve arhitekstonske elemente koji zahtevaju kamen kao materijal. Ako želite pod koji se ne menja i koji je lak za održavanje, onda je travertin krem četkani idealan izbor. Isto tako je odličan za oblaganje unutrašnjih zidova, jer se uklapa u svaki dizajn svojom prirodnom bojom i nijansiranošću. Osim toga, ukrasni kamen ima tu specifičnost u boji da nikada ne možete naći dva ista komada kamena, onda vam to garantuje potpuno unikatnost dizajna. Prirodni ukrasni kamen Travertin krem četkani je vrlo popularan i za fasade, tako da ga možete izabrati i za to. Potrebno je samo da naručite željenu količinu po ceni koja je trenutno najpovoljnija na tržištu za ovu vrstu prirodnog kamena.

  21,00 m2

 • Izražena cena prirodnog kamena je veleprodajna i važi za porudžbine preko 400m2. Ukrasni kamen Travertin crvena bunja je idealan prirodni ukrasni kamen za zidove i fasade. Nakon obrade, vrlo je otporan na sve atmosferske prilike, a uz to je vrlo dekorativan i sa svojom prirodnom bojom odlično se uklapa u bilo koji eksterijer. Travertin iz naše ponude je najkvalitetniji prirodni kamen. S obzirom na dugu tradiciju Serbian Stone-a bavljenja kamenom, možete biti sigurni da dobijate samo najbolje i to po najpovoljnijoj ceni trenutno na tržištu. Poručite odmah željenu količinu. Izražena cena prirodnog kamena je veleprodajna i važi za porudžbine preko 400m2.

  19,00 m2

 • Ukrasni kamen orah
  Ukrasni kamen bunja Orah Travertin je idealan prirodni ukrasni kamen za zidove i fasade. Nakon obrade, vrlo je otporan na sve atmosferske prilike, a uz to je vrlo dekorativan i sa svojom prirodnom bojom odlično se uklapa u bilo koji eksterijer. Travertin iz naše ponude je najkvalitetniji prirodni kamen. S obzirom na dugu tradiciju Serbian Stone-a bavljenja kamenom, možete biti sigurni da dobijate samo najbolje i to po najpovoljnijoj ceni trenutno na tržištu. Poručite odmah željenu količinu. Dimenzije štanglica je 5cm x 30cm. Izražena cena prirodnog kamena je veleprodajna i važi za porudžbine preko 400m2.

  19,00 m2

 • Izražena cena prirodnog kamena je veleprodajna i važi za porudžbine preko 400m2. Mermer je uvek aktuelan ukrasni prirodni kamen. Koristi se podjednako kao deo enterijera i eksterijera, tako da je na vama da izaberete da li je dekorativni kamen Mermer crni lomljeni u skladu sa vašim željama i očekivanjima. Prirodni kamen Mermer crni lomljeni je idealan kao ukrasni kamen za unutrašnje zidove i fasade. Pošto je po svojoj prirodnoj strukturi mekši od granita, onda i obrada može da bude rustična. Uz prirodnu crnu boju ove vrste mermera, potpuno biste bili u skladu sa trenutno glavnim trendovima u arhitekturi i dizajnu.  Dimenzije štanglica je 5cm x 30cm.

  19,00 m2