Travertin je izuzetno intrigantan prirodni kamen koji neodoljivo privlači svaku pažnju svojom jedinstvenošću i prirodnim šarmom. Njegova tekstura i boja očaravaju svakog posmatrača, pružajući prostoru elegantan i prirodan izgled. Travertin bunja, dobijen deljenjem kamena na dva dela, dodaje dodatnu dimenziju njegovom karakteru, ističući njegovu autentičnost i prirodnu lepotu.

 • ukrasni kamen ukrasni kamen
  Prirodni kamen Travertin je idealan prirodni kamen za zidove i fasade. Vrlo je otporan na sve atmosferske prilike, a uz to je vrlo dekorativan i sa svojom prirodnom bojom odlično se uklapa u bilo koji eksterijer.

  15,00 m2

 • travertin cetkani travertin cetkani
  Izražena cena prirodnog kamena je veleprodajna i važi za porudžbine preko 400m2. Prirodni kamen Travertin braon četkani je idealan za sve arhitekstonske elemente koji zahtevaju kamen kao materijal. Ako želite pod koji se ne menja i koji je lak za održavanje, onda je travertin krem četkani idealan izbor. Isto tako je odličan za oblaganje unutrašnjih zidova, jer se uklapa u svaki dizajn svojom prirodnom bojom i nijansiranošću. Osim toga, ukrasni kamen ima tu specifičnost u boji da nikada ne možete naći dva ista komada kamena, onda vam to garantuje potpuno unikatnost dizajna. Prirodni ukrasni kamen Travertin krem četkani je vrlo popularan i za fasade, tako da ga možete izabrati i za to. Potrebno je samo da naručite željenu količinu po ceni koja je trenutno najpovoljnija na tržištu za ovu vrstu prirodnog kamena.

  21,00 m2

 • ukrasni kamen travertin polirani
  Izražena cena prirodnog kamena je veleprodajna i važi za porudžbine preko 20m2. Prirodni kamen Travertin Noce je najpopularnija vrste travertina koja vam je trenutno dostupna na srpskom tržištu. Zahvaljujući širokoj ponudi prirodnog kamena koju Greenland Stone ima, možemo da vam garantujemo da imamo najkvalitetniji travertin. Trenutno popularniji od mermera i granita, jer je krečnjačke strukture i po svojim prirodnim karakteristikama može da se koristi za zidove, podove, fasade i da pritom da jednu posebnu notu luksuza svakom prostoru, bilo unutrašnjem ili spoljašnjem. Ako se uporedi sa mermerom, prirodni kamen Travertin Noce je tvrđi, samim tim postojaniji i otporniji na oštećenja. Nudi se u poliranoj formi, što dodatno naglašava prirodnu lepotu ovog prirodnog kamena.

  21,00 m2

 • Izražena cena prirodnog kamena je veleprodajna i važi za porudžbine preko 400m2. Prirodni kamen Travertin krem bruseni je najtraženiji ukrasni kamen iz naše ponude. Ima divnu nijansu koja se uklapa u svaki dizajn. Strukturu je otporna i postojana, tako da ga slobodno možete koristiti i u enterijeru i u eksterijeru. Dakle, možete oblagati unutrašnje zidove vašeg doma, podove, ali i fasade ili stubove. Po konzistentnosti je jači od mermera i ima toplije nijanse koje daju prirodan izgled svakom ambijentu. Serbian Stone vam nudi travertin krem nakon obrade brušenja, tako da dobijate prirodni kamen koji je lak za održavanje i koji garantuje postojanost arhitektonskih elemenata, jer je vrlo kompaktan. Naručite potrebnu količinu za lepotu vašeg doma!

  21,00 m2

 • Izražena cena prirodnog kamena je veleprodajna i važi za porudžbine preko 400m2. Prirodni kamen Travertin krem četkani je idealan za sve arhitekstonske elemente koji zahtevaju kamen kao materijal. Ako želite pod koji se ne menja i koji je lak za održavanje, onda je travertin krem četkani idealan izbor. Isto tako je odličan za oblaganje unutrašnjih zidova, jer se uklapa u svaki dizajn svojom prirodnom bojom i nijansiranošću. Osim toga, ukrasni kamen ima tu specifičnost u boji da nikada ne možete naći dva ista komada kamena, onda vam to garantuje potpuno unikatnost dizajna. Prirodni ukrasni kamen Travertin krem četkani je vrlo popularan i za fasade, tako da ga možete izabrati i za to. Potrebno je samo da naručite željenu količinu po ceni koja je trenutno najpovoljnija na tržištu za ovu vrstu prirodnog kamena.

  21,00 m2

 • Out of stock
  ukrasni kamen travertin ukrasni kamen travertin
  Izražena cena prirodnog kamena je veleprodajna i važi za porudžbine preko 400m2. Prirodni kamen Travertin krem polirani je idealan za sve arhitekstonske elemente koji zahtevaju kamen kao materijal. Ako želite pod koji se ne menja i koji je lak za održavanje, onda je travertin krem četkani idealan izbor. Isto tako je odličan za oblaganje unutrašnjih zidova, jer se uklapa u svaki dizajn svojom prirodnom bojom i nijansiranošću. Osim toga, ukrasni kamen ima tu specifičnost u boji da nikada ne možete naći dva ista komada kamena, onda vam to garantuje potpuno unikatnost dizajna. Prirodni ukrasni kamen Travertin krem četkani je vrlo popularan i za fasade, tako da ga možete izabrati i za to. Potrebno je samo da naručite željenu količinu po ceni koja je trenutno najpovoljnija na tržištu za ovu vrstu prirodnog kamena.

  21,00 m2