• Mermer je uvek aktuelan prirodni ukrasni kamen. Koristi se podjednako kao deo enterijera i eksterijera, tako da je na vama da izaberete da li je ukrasni kamen Mermer beli lomljeni u skladu sa vašim željama i očekivanjima. Prirodni kamen Mermer beli lomljeni je idealan kao ukrasni dekorativni kamen za unutrašnje zidove i fasade. Pošto je po svojoj prirodnoj strukturi mekši od granita, onda i obrada može da bude rustična. Uz prirodnu bež boju ove vrste mermera, potpuno biste bili u skladu sa trenutno glavnim trendovima u arhitekturi i dizajnu. Poručite željenu količinu prirodnog ukrasnog kamena. Dimenzija bele bunje je 5cm x 30cm.

  19,00 m2

 • Izražena cena prirodnog kamena je veleprodajna i važi za porudžbine preko 400m2. Ukrasni kamen Travertin crvena bunja je idealan prirodni ukrasni kamen za zidove i fasade. Nakon obrade, vrlo je otporan na sve atmosferske prilike, a uz to je vrlo dekorativan i sa svojom prirodnom bojom odlično se uklapa u bilo koji eksterijer. Travertin iz naše ponude je najkvalitetniji prirodni kamen. S obzirom na dugu tradiciju Serbian Stone-a bavljenja kamenom, možete biti sigurni da dobijate samo najbolje i to po najpovoljnijoj ceni trenutno na tržištu. Poručite odmah željenu količinu. Izražena cena prirodnog kamena je veleprodajna i važi za porudžbine preko 400m2.

  19,00 m2

 • Ukrasni kamen orah
  Ukrasni kamen bunja Orah Travertin je idealan prirodni ukrasni kamen za zidove i fasade. Nakon obrade, vrlo je otporan na sve atmosferske prilike, a uz to je vrlo dekorativan i sa svojom prirodnom bojom odlično se uklapa u bilo koji eksterijer. Travertin iz naše ponude je najkvalitetniji prirodni kamen. S obzirom na dugu tradiciju Serbian Stone-a bavljenja kamenom, možete biti sigurni da dobijate samo najbolje i to po najpovoljnijoj ceni trenutno na tržištu. Poručite odmah željenu količinu. Dimenzije štanglica je 5cm x 30cm. Izražena cena prirodnog kamena je veleprodajna i važi za porudžbine preko 400m2.

  19,00 m2

 • Izražena cena prirodnog kamena je veleprodajna i važi za porudžbine preko 400m2. Mermer je uvek aktuelan ukrasni prirodni kamen. Koristi se podjednako kao deo enterijera i eksterijera, tako da je na vama da izaberete da li je dekorativni kamen Mermer crni lomljeni u skladu sa vašim željama i očekivanjima. Prirodni kamen Mermer crni lomljeni je idealan kao ukrasni kamen za unutrašnje zidove i fasade. Pošto je po svojoj prirodnoj strukturi mekši od granita, onda i obrada može da bude rustična. Uz prirodnu crnu boju ove vrste mermera, potpuno biste bili u skladu sa trenutno glavnim trendovima u arhitekturi i dizajnu.  Dimenzije štanglica je 5cm x 30cm.

  19,00 m2