Project Description

Zainteresovani ste za prirodni kamen?

Zatraži Ponudu

Stambena zgrada Lion

Za građevinsku firmu koja se bavi visokom gradnjom stambenih i poslovnih zgrada, uspeh se meri brojem prodatih prostora za kratko vreme. Po tom kriterijumu, naš klijent SAW Gradnja beleži sve veći uspeh. Sa ponosom ističemo učešće Greenland Stone-a u nekoliko objekata koje je naš klijent gradio. Saradnju smo ostvarili 2013. godine na Sajmu građevinarstva i od tada, na obostrano zadovoljstvo, obezbeđujemo im samo kvalitet.

Brza isporuka kvalitetnog prirodnog kamena najčešći je zahtev koji se stavlja pred nas. Poštujući rokove, bili smo uspešni da u što kraćem roku isporučimo kompletnu količinu prirodnog kamena za pod i stepeništa. Unutrašnje podne obloge i stepeništa krasi mermer u krem boji, koji je se savršeno uklopio u kompletan dizajn. Zgrade našeg klijenta SAW Gradnje važe za najlepše u kraju gde su zidane, a za deo te estetike, zasluge može da preuzme i Stone Age.

Unikatnost projekta

Travertin krem četkani je idealan za sve arhitekstonske elemente koji zahtevaju kamen kao materijal. Ako želite pod koji se ne menja i koji je lak za održavanje, onda je Travertin idealan izbor. Isto tako je odličan za oblaganje unutrašnjih zidova, jer se uklapa u svaki dizajn svojom prirodnom bojom i nijansiranošću. Osim toga, prirodni kamen ima tu specifičnost u boji da nikada ne možete naći dva ista komada kamena, onda vam to garantuje potpuno unikatnost dizajna.

Prirodna harmonija

Ako pratite trendove u arhitekturi, primetićete da je sve popularnije imati fasadne obloge od prirodnog kamena, kako zbog izdržljivosti tako i zbog lepote. Travertin četkani je idealni prirodni kamen za fasade. Svakom eksterijeru daje luksuznu notu i vrlo je lak za održavanje. Svojom prirodnom strukturom, koja je vrlo prepoznatljiva, deluje veoma dekorativno, uz maksimalnu funkcionalnost – prirodni kamen je najbolja vrsta izolacije.

Opis projekta

KLIJENT
SAW Gradnja, Beograd
CILJ PROJEKTA
Oblaganje fasadnih površina, enterijera i stepeništa
VRSTA KAMENA
Travertin orah lomljeni,
Travertin krem četkani

Galerija

Potreban vam je prirodni ukrasni kamen?

Sigurni smo da ste napravili pravi izbor i da je prirodni kamen najidealnija realizacija svih Vaših ideja. Sve što je sada potrebno je da se odlučite za vrstu prirodnog kamena, kao i potencijalnu količinu. Stone Age Vam nudi bogat asortiman prirodnog kamena za oblaganje fasadnih i podnih površina, kao i stepeništa za enterijer i eksterijer.

ZATRAŽITE PONUDU