Project Description

Zainteresovani ste za prirodni kamen?

Zatraži Ponudu

Stambena zgrada Dorćol

Kako smo najpoznatiji na domaćem tržištu jer nudimo travertin visokog kvaliteta po povoljnim cenama, nije nas bilo teško pronaći. Naš klijent Sjaj Fasada jedna je od najpoznatijih izvođačkih firmi za oblaganje fasada i podnih obloga. Oni itekako znaju mnogo o kvalitetu prirodnog kamena, tako da nam je čast što i dalje sarađujemo.

Za stambeni objekat od šest spratova, u elitnom naselju Beograda, investitor je tražio fasadu od prirodnog kamena – travertina u bež boji. Pošto Stone Age nudi travertin u više boja, investitor je odlučio da fasada bude u dve boje – kombinacija bež i braon travertina. Na opšte zadovoljstvo i investitora i izvođača, ovaj prirodni kamen je bio isporučen u rekordno brzom roku, tako da su finalni radovi na objektu brzo bili privedeni kraju. U građevinarstvu, rokovi su imperativ i mi smo ponosni što možemo da odgovorimo svim zahtevima naših klijenata u najkraćem mogućem roku.

Dinamična fasada

Travertin ukrasni sivi je najaktuelniji iz naše ponude dekorativnog kamena. Idealan za ukrašavanje eksterijera, jer je travertin koji je vrlo otporan na sve uticaje spolja, a zbog svoje ukrasne strukture, svaki eksterijer čini mnogo lepšim. Ova vrsta prirodnog kamena je pogodna za zidne obloge i fasade.

Jedinstvenost detalja

Moderna arhitektura zahteva funkcionalnost i visok stepen estetike. Da biste odgovorili trendovima najbolje je izabrati prirodne elemente koji vam to mogu omogućiti. Prirodni dekorativni kamen svojom postojanošću zadovoljava visoke kriterijume po pitanju funkcionalnosti, dok svojom jedinstvenošću doprinosi celokupnom izgledu gradjevine i ostavlja upečatljiv utisak.

Za Magazin DaiBau dali smo
izjavu na temu zastakljivanja terase. Više o tome možete pročitati na
sledećem linku..

Opis projekta

KLIJENT
Sjaj Fasada, Beograd
CILJ PROJEKTA
Oblaganje fasade, unutrašnjih zidova i stepeništa
VRSTA KAMENA
Travertin bež, Travertin ukrasni sivi, Travertin orah

Galerija

ZAINTERESOVANI STE ZA TRAVERTIN?

Sigurni smo da ste napravili pravi izbor i da je prirodni kamen najidealnija realizacija svih Vaših ideja. Sve što je sada potrebno je da se odlučite za vrstu prirodnog kamena, kao i potencijalnu količinu. Stone Age Vam nudi bogat asortiman prirodnog kamena za oblaganje fasadnih i podnih površina, kao i stepeništa za enterijer i eksterijer.

ZATRAŽITE PONUDU