Project Description

Zainteresovani ste za prirodni kamen?

Zatraži Ponudu

Stambena zgrada Vračar

Građevinarstvo kao delatnost uključuje udruženu saradnju mnogo različitih saradnika i vrlo je bitno da se te veze temelje na kvalitetnom radu i međusobnom poštovanju. Upravo takva saradnja ostvarena je između Greenland Stone i investitora Vlade Đajića. Gradnja stambenih zgrada je uža specijalnost ovog investitora i svaki objekat je po nečemu specifičan.

Zgrada sa kojom smo započeli saradnju sa investitorom useljena je 2014. godine i važi za najlepšu zgradu u kraju. Specifična je upravo zbog fasade od travertina u braon boji, što je izuzetno retka vrsta prirodnog kamena travertina koja može da se nađe u prirodi. Za potrebe istog objekta isporučili smo i prirodni kamen travertin u bež boji za stepeništa, kao i zeleni granit visokog sjaja za prozorske okapnice. Izdvajamo ovaj objekat jer je jedan od najluksuznijih na kome smo radili do sada. Zadovoljstvo klijenta uspešnom saradnjom sa Stone Age-om ogleda se u stalnim preporukama koje dobijamo u stručnim krugovima.

Nota luksuza

Travertin Noće je najpopularnija vrste travertina koja vam je trenutno dostupna na srpskom tržištu. Popularniji od mermera i granita, jer je krečnjačke strukture i po svojim prirodnim karakteristikama može da se koristi za zidove, podove, fasade i da pritom da jednu posebnu notu luksuza svakom prostoru, bilo unutrašnjem ili spoljašnjem. Ako se uporedi sa mermerom, Travertin Noće je tvrđi, samim tim postojaniji i otporniji na oštećenja. Nudi se u poliranoj formi, što dodatno naglašava prirodnu lepotu ovog prirodnog kamena.

Moderna arhitektura

Zbog svog prirodnog sastava, Travertin je otporan na temperaturne razlike i trpi sve vremenske uslove, nemenjajući izgled. Polirani travertin reflektuje svetlost, odiše luksuzom i boje dobijaju na živosti i sjaju. Lako se održava i otporan je nečistoće. Ovaj prirodni kamen bogate arhitektonske istorije i neospornog kvaliteta možete nabaviti kod nas po trenutno najnižoj ceni na domaćem tržištu.

Opis projekta

KLIJENT
Investitor Vlada Đajić
CILJ PROJEKTA
Oblaganje fasadnih površina i stepeništa
VRSTA KAMENA
Travertin Noće, Mermer

Galerija

Potreban vam je prirodni ukrasni kamen?

Sigurni smo da ste napravili pravi izbor i da je prirodni kamen najidealnija realizacija svih Vaših ideja. Sve što je sada potrebno je da se odlučite za vrstu prirodnog kamena, kao i potencijalnu količinu. Stone Age Vam nudi bogat asortiman prirodnog kamena za oblaganje fasadnih i podnih površina, kao i stepeništa za enterijer i eksterijer.

ZATRAŽITE PONUDU