Dugoročna investicija u kvalitet

SERBIAN STONE PRIRODNI KAMEN

Direktno iz kamenoloma do Vas stižu najkvalitetniji prirodni kamen – mermer i travertin. Nudimo Vam ploče velikih i malih formata. Možete da birate dimenzije i način obrade kamena u zavisnosti od ideje i željene namene.

Грешка: Образац за контакт није пронађена.

Ploče za kuhinju su više od obične ploče

Postoji dobar razlog zašto je prirodni ukrasni kamen, poput , mermera i kvarca, najtraženiji proizvod za kuhinjske ploče – oni su i lepi i izdržljivi. Ali sačekajte – šta je sa ostatkom vaše kuhinje? Ne ostavljajte zidne prostore iznad kuhinjskih ostrva, uglove zidova, prostor iznad ormarića praznim. Razmislite o korišćenju proizvoda Stone Age panela da biste napravili složeni kameni zid kuhinje koji će biti jedinstven i izdržljiv.

Više o tome

Gde se porodice okupljaju

Kuhinja često služi kao centar kuće, gde jedemo, radimo domaće zadatke, plaćamo račune i proverimo e-poštu. Stvorite toplo i ugodno okruženje sa zidanim kamenim kuhinjskim elementima koji će inspirisati vas i vašu porodicu i vaše prijatelje i rođake koji će pitati odakle vam kamen kada vas posete.

Više o tome

Praktična razmatranja

Kuhinjski zid od prirodnog kamena treba zapečatiti kvalitetnim zaptivačem od prirodnog kamena na bazi vode kada se ugrađuje i ponovo zapečati u skladu sa preporukama proizvođača zaptivača. Zaptivač će formirati zaštitnu barijeru na kamenu i pomoći u održavanju zida čistim tokom svakodnevnih životnih aktivnosti.

Više o tome

Ostali kameni elementi koje možda želite

Da li vam  kuhinjski zid od prirodnog kamena izgleda kao nešto što bi moglo imati savršenog smisla za vaš prostor? Obratite nam se danas da bismo razgovarali o vašem projektu.